April

 

Een muzikaal einde van dit theaterjaar
 

In deze nieuwsbrief aandacht voor de laatste voorstellingen van dit theaterseizoen.
We sluiten dit jaar af met optredens van lokale gezelschappen.

Zoals ieder jaar zorgt Chr. Harmonieorkest Excelsior voor een spetterend oranjeconcert. Dit jaar tussen de viering van bevrijding van Ermelo op 18 april en Koningsdag op 27 april. Op zaterdag 20 april spelen zowel het Jeugdorkest van Excelsior als het harmonieorkest de sterren van de hemel.
Het Oranjeconcert is al jaren een traditie in Ermelo. Tijdens het concert worden afwisselende genres ten gehore gebracht, zoals popmuziek, klassieke muziek en musical. Het concert van Excelsior in november was totaal uitverkocht. Voor deze voorstelling zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.
Bestel tickets
Feestelijk uit in het nieuwe theaterseizoen ?
Theater Dialoog is er klaar voor!
Meer weten?

5Hoog viert feest


De laatste voorstelling van het seizoen is een feestelijke voorstelling.

5Hoog bestaat uit 5 zangers en zangeressen en zij bestaan dit jaar 10 jaar.
Dat jubileum vieren zij bij ons met de voorstelling ‘Legends’ en dat doen zij niet alleen. Zij hebben 9 fantastische muzikanten gevonden in de vorm van een 6-koppige band en 3 violisten en samen gaan zij 5Hoog live begeleiden: hoe tof is dat!

Om er een nog afwisselender avond van te maken zal de talentvolle dansgroep van dans en theaterstudio Annemieke Bais een paar mooie moderne dansen laten zien.
Bestel tickets
En volgend seizoen?
Net zoals andere jaren zal het culturele seizoen in Ermelo opnieuw geopend worden met het spektakel Spot On, in en om het Huis van Ermelo.

Dit jaar vindt deze happening plaats op zaterdag 28 september.
 
Hoe mooi dat wij deze dag kunnen afsluiten met een spetterend optreden van Boys named Sue, dé Johnny Cash Tribute Band van Nederland. Met die voorstelling start ook ons nieuwe theaterseizoen.

Over wat en wanneer u allemaal van ons kunt verwachten meer in de volgende nieuwsbrief!
Meer weten?
Bestuursleden zijn welkom
In een eerdere nieuwsbrief waren wij op zoek naar iemand die bereid was de taak van penningmeester binnen het bestuur op zich te nemen.
Het lijkt er op dat daar iemand voor is gevonden. Inmiddels zijn er nog twee bestuursleden die hebben aangegeven aan het eind van hun zittingstermijn met hun werkzaamheden te willen stoppen. Dat betekent dat we per 1 juni a.s. op zoek zijn naar een algemeen bestuurslid. Welke taken er dan gedaan moeten worden zal in onderling overleg bepaald worden.
 
Per 1 januari 2025 zoeken we ook een nieuwe secretaris. Dat lijkt nog ver weg, maar voor een goede inwerk- en overdrachtsperiode zou het mooi zijn als we snel een nieuwe kandidaat kunnen vinden. Als je belangstelling hebt, stuur dan een mail naar secretaris@theaterdialoogermelo.nl.
Een van de bestuursleden zal dan contact opnemen.
"Theater Dialoog biedt altijd een gevarieerd programma, zo is er voor ieder wat wils!"

Bij Theater Dialoog kan je genieten van een leuke avond uit. Start je avond in de mooie foyer van het Huis van Ermelo.
We nemen je daarna mee voor een onvergetelijk tijd in ons theater tijdens één van onze vele optredens.

Tot gauw bij Theater Dialoog!