Praktische informatie

Augustus 2022

Welkom bij het vernieuwde Theater Dialoog Ermelo!

Na lang wachten gaan wij vanaf oktober 2022 weer open. U vindt hier onze voorstellingen op datum voor een avondje uit.

Algemeen

Theater Dialoog Ermelo
bezoekadres: Raadhuisplein 4
3851 NT  ERMELO

Stichting Culturele Dialoog Ermelo is een van de partners die voorstellingen programmeert in de Theaterzaal. U komt met ons in contact via info@theaterdialoogermelo.nl.

Kaartverkoop

Kaarten voor alle voorstellingen in ons aanbod koopt u via deze website. Dat gaat heel eenvoudig:

  1. kies de datum en de voorstelling die u wilt bezoeken
  2. u gaat automatisch naar de ticketsite van onze partner Interactie
  3. klik op bestellen
  4. geef het aantal kaarten aan en eventueel uw zitplaatskeuze
  5. klik op betalen en u ontvangt na afrekenen een kaart met QR-code, die u kunt opslaan op uw telefoon of kunt uitprinten voor de toegangscontrole.

Lukt dat niet, dan kunt u ook kaarten kopen aan de zaal vóór aanvang van de voorstelling of op vastgestelde data en tijden. Zie de rubriek Nieuws vanaf wanneer dat kan. U geeft uw keuze op, u betaalt per pin en wij geven u het/de uitgeprinte toegangsticket(s) met QR-code mee.

Uw plaats in de zaal

U kunt zelf uw plaats uitkiezen als u een ticket koopt. Op uw toegangskaart staat uw rij- en stoelnummer aangegeven. De zaal heeft een tribune met 200 stoelen en kent alleen maar goede zit-, zicht- en hoorplaatsen. Bij bepaalde voorstellingen is er geen tribuneopstelling. Dat staat er dan daarbij vermeld. 

Er zijn 5 rolstoelplaatsen met begeleidersplaatsen beschikbaar. Deze staan voor de tribune. U kunt aangeven dat u een rolstoelplaats wenst.

Niet-gebruikte toegangskaarten

Eenmaal gekochte toegangskaarten nemen wij niet terug. De toegangskaart is niet persoonlijk en daarom kunt u bij verhindering er een ander vast een groot plezier mee doen.

Pauzedrankje

De toegangsprijzen zijn inclusief een pauzedrankje, tenzij anders vermeld bij de desbetreffende voorstelling.

Bereikbaarheid

Komt u op de fiets, dan kunt u uw rijwiel parkeren in de fietsenstalling rechts bij het gebouw. De Theaterzaal ligt in het centrum en vlak bij het NS-station, overweeg eens of uw avondje uit ook per trein te doen is. 

In de directe omgeving van Theaterzaal De Dialoog vindt u veel ruimte om gratis uw auto te parkeren.
Let wel op het gebruik van uw parkeerschijf, op sommige plaatsen en momenten.

Diversen

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de voorstellingen. Gebruik van foto-, video- en geluidsopnameapparatuur is verboden.

Waar is het programmaboekje?

Voorlopig zullen wij de voorstellingen die we aanbieden vermelden op deze website, via de pers en op flyers waar het aanbod voor de komende maanden op staat. Zo zijn we flexibel om nog een voorstelling later in het seizoen in ons aanbod op te nemen. Ook doen we ervaring op met het gecombineerde aanbod voor een avondje uit met andere partners. We hopen dat het voor u prettig werkt en overzichtelijk genoeg is.

Voor de trouwe klanten

Na de verbouwing en de coronapauze is het een en ander veranderd bij Theater Dialoog Ermelo. Wij werken nu samen met Filmhuis Ermelo en Interactie Ermelo, de laatste is de exploitant van de theaterzaal en andere externe zalen in het Huis van Ermelo.
Interactie Ermelo programmeert ook zelf voorstellingen.  
Contact over hun voorstellingen, zaalverhuur en faciliteiten:  verhuur@interactie-ermelo.nl.


Wellicht mist u de klassiekers zoals de kortingen bij aankoop van meerdere voorstellingen, de Dialoog Theaterbon en  de Theaterdiners. Ook voor ons is het wennen aan een andere werkwijze en de nieuwe situatie. De kans is aanwezig dat we in de loop van de tijd deze vertrouwde zaken weer aan kunnen bieden. Houdt u ons rubriekje Nieuws in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Het Theater Dialoog seizoen is momenteel afgelopen, binnenkort komen wij met een nieuw programma voor het komende seizoen!

Theater Dialoog Ermelo