Praktische informatie

Algemeen

Theater Dialoog Ermelo
bezoekadres: Raadhuisplein 4
3851 NT  ERMELO

Stichting Culturele Dialoog Ermelo is een van de partners die voorstellingen programmeert in de Theaterzaal. Je komt met ons in contact via info@theaterdialoogermelo.nl.

Kaartverkoop

Kaarten voor alle voorstellingen in ons aanbod koop je via deze website. Dat gaat heel eenvoudig:

  1. kies de datum en de voorstelling die je wilt bezoeken
  2. je gaat automatisch naar de ticketsite van onze partner Interactie
  3. klik op bestellen
  4. geef het aantal kaarten aan en eventueel de zitplaatskeuze
  5. klik op betalen en je ontvangt na afrekenen een kaart met QR-code, die je kan opslaan op de telefoon of kunt uitprinten voor de toegangscontrole.

Lukt dat niet, dan kan je ook kaarten kopen aan de zaal vóór aanvang van de voorstelling of op vastgestelde data en tijden. Zie de rubriek Nieuws vanaf wanneer dat kan. Je geeft je keuze op, je betaalt (bij voorkeur) per pin en wij geven het/de uitgeprinte toegangsticket(s) met QR-code mee.

Je plaats in de zaal

Je kunt zelf een plaats uitkiezen als je online een ticket koopt. Op de toegangskaart staat een rij- en stoelnummer aangegeven. Dit is niet mogelijk bij kaartverkoop aan de zaal.

De zaal heeft een tribune met 200 stoelen en kent alleen maar goede zit-, zicht- en hoorplaatsen. Bij bepaalde voorstellingen is er geen tribuneopstelling. Dat staat er dan daarbij vermeld. 

Er zijn 5 rolstoelplaatsen met begeleidersplaatsen beschikbaar. Deze staan voor de tribune. Je kan aangeven dat je een rolstoelplaats wenst.

Niet-gebruikte toegangskaarten

Eenmaal gekochte toegangskaarten nemen wij niet terug. De toegangskaart is niet persoonlijk en daarom kan je bij verhindering er een ander vast een groot plezier mee doen.

Pauzedrankje

De toegangsprijzen zijn inclusief een pauzedrankje, tenzij anders vermeld bij de desbetreffende voorstelling.

Bereikbaarheid

Kom je op de fiets, dan kunt je deze parkeren in de fietsenstalling rechts van de ingang. Het theater, onderdeel van Huis van Ermelo, ligt in het centrum en vlak bij het NS-station, overweeg eens of het avondje uit ook per trein te doen is. 

In de directe omgeving van het theater vindt u veel ruimte om gratis uw auto te parkeren.
Let wel op het gebruik van uw parkeerschijf, op sommige plaatsen en momenten.

Diversen

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de voorstellingen. Gebruik van foto-, video- en geluidsopnameapparatuur is verboden.

Programmaboekje?

Os programma kan je vinden op deze website, via de pers en op flyers waar het aanbod voor de komende maanden op staat. Zo zijn we flexibel om nog een voorstelling later in het seizoen in ons aanbod op te nemen. Ook doen we ervaring op met het gecombineerde aanbod voor een avondje uit met andere partners. We hopen dat het voor je prettig werkt en overzichtelijk genoeg is.

Samenwerking

In het Huis van Ermelo werken we samen met o.a. Filmhuis Ermelo en Interactie Ermelo.
Ook zij programmeren voorstellingen in de theaterzaal
Alle voorstellingen zijn te vinden via www.cultuurinermelo.nl


Wellicht mis je de klassiekers zoals de kortingen bij aankoop van meerdere voorstellingen, de Dialoog Theaterbon en  de Theaterdiners. Ook voor ons is het wennen aan een andere werkwijze en de nieuwe situatie. De kans is aanwezig dat we in de loop van de tijd deze vertrouwde zaken weer aan kunnen bieden. Houdt het rubriekje "Nieuws" in de gaten of abonneer op onze nieuwsbrief.