SEPTEMBER                   
Nieuw seizoen
Nog even en we mogen weer.
Op 22 september trappen de Fortunate Sons het theaterseizoen af met een weergaloze ode aan het fameuze Creedence Clearwater Revival.

Het seizoen eindigt zo’n acht maanden en 19 voorstellingen later op 11 mei met 5HOOG, die met het vieren van hun 10-jarig bestaan het seizoen zullen afsluiten. Zij vieren dat jubileum samen met een live band en dansers van ‘Dansstudio Annemieke Bais’.

Het volledige theaterprogramma vindt u op onze site www.theaterdialoogermelo.nl.
Daar kunt u ook kaarten voor onze voorstellingen bestellen.
Nog niet op de site, maar al wel in de planning: op 1 en 2 maart speelt theatergroep Spiegel (beide avonden) twee eenakters over ‘Gebroken liefde’.
 
Feestelijk uit in Ermelo? 
Theater Dialoog is er klaar voor!
Zaterdag 16 september 2023

11.00 uur - 16.00 uur 

Het culturele seizoen van Ermelo start al een week eerder, op zaterdag 16 september, met de tweede editie van Spot On.
Na het succes van vorige jaar zal deze Uitmarkt van Ermelo opnieuw te vinden zijn in het Huis van Ermelo en op het Raadhuisplein.
Ook wij zullen acte de précense geven. Kom gerust langs om kennis te maken met onze plannen voor het nieuwe seizoen. En wie weet heeft u suggesties voor voorstellingen die wij het komend seizoen of het seizoen daarna nog kunnen realiseren.

Spot On begint om 11.00 uur en duur tot 15.00 uur.
Meer informatie vindt u via Spot On Ermelo – Theater Huis van Ermelo (cultuurinermelo.nl)

Nieuwe gastvrouwen en -heren
In onze laatste Nieuwsbrief van het vorig seizoen deden wij een oproep voor vrijwilligers die tijdens de voorstellingen gastvrouw of –heer wilden zijn. Die oproep heeft succes gehad. Wij kunnen dit jaar met een aantal nieuwe vrijwilligers starten.
De nieuwe vrijwilligers zullen door de ‘oudgedienden’ worden ingewerkt. Op sommige avonden zult u dan ook meer gastvrouwen (of -heren) tegenkomen dan gebruikelijk.
Nieuw is ook dat SCDE dit jaar twee leerlingen van Groevenbeek mag begeleiden. Zij komen bij ons hun maatschappelijke stage doen.

De vrijwilligers zullen ook de kaartverkoop aan de zaal voor hun rekening nemen. Waar die kaartverkoop het vorig seizoen nog wat verstopt in een hoekje van de bar moest gebeuren, hebben we nu kunnen afspreken om de losse kaartverkoop te doen van achter de balie van het Huis van Ermelo.

Het is voor ons fijn als u uw theaterbezoek bij ons vooraf plant door uw kaarten via de webshop te bestellen, maar niets hoeft een spontaan bezoek aan één van onze voorstellingen in de weg te staan. U kunt aan de balie zowel met pin (graag) als contant betalen. 
Houd er rekening mee dat u bij de losse verkoop niet zelf uw zitplaats kunt kiezen.
Meer weten?
"Theater Dialoog bied altijd een gevarieerd programma, zo is er voor ieder wat wils!"

Bij Theater Dialoog kan je genieten van een leuke avond uit. 

We nemen we je graag mee voor een onvergetelijk tijd in ons theater tijdens één van onze vele voorstellingen..

Tot gauw bij Theater Dialoog!