November                           

 

Op naar 2024


Op 25 november sluit Chr. Harmonieorkest Excelsior met het traditionele Najaarsconcert het theaterjaar 2023 af. Een extra bijzonder concert dit jaar, want zij vieren dan ook dat het orkest 130 jaar bestaat.

Op 20 januari beginnen we 2024 met The Lasses.
Eén van hun voorstellingen werd door de pers enthousiast ontvangen.

 

Bestel tickets
Feestelijk uit in het nieuwe jaar?
Theater Dialoog is er klaar voor!
Vier sterren voor The Lasses

“Wie The Lasses nog niet kent, doet er goed aan ze snel eens op te zoeken in de pub of in de kroeg. Ze zijn op tournee.”
Zo eindigde de recensie van Robert van Gijssel in de Volkskrant over de voorstelling Roots van The Lasses.
De voorstelling kreeg vier sterren!

The Lasses treden ook op in Ermelo.

Op 24 januari staan zij met de voorstelling Ziel van Schotland bij Theater Dialoog in het Huis van Ermelo.
Een mooie kans om kennis te maken met dit zangduo.

En voor wie nog wat aanmoediging nodig heeft ook nog even het begin van de recensie: “De traditionele Schotse liederen uit het repertoire van The Lasses hebben op zichzelf al de neiging om dwars door je ziel te snijden. Worden ze vertolkt door de Nederlandse zangeressen en gitaristen Margot Merah en Sophie Janna, dan wordt het helemaal een emotionele aangelegenheid.

Wat zingen zij superieur: nauwkeuring tweestemming en zuiver maar met ruimte voor gepast sentiment, steeds net bij de zinnen die extra indringend mogen overkomen. Deze precieze uitvoering geeft de vaak antieke ballades niet alleen muzikaal een tweede stem. De inhoud lijkt soms ook eng actueel.”


Datum; 20 januari 2024
Aanvang; 20:15 uur
Ticketprijs; € 15.00 
Meer weten?
 All Times Big Band met een ‘Tribute to Ellington’
Zaterdag 18 mei 2024
 
Bijgeboekt:
All Times Big Band met een ‘Tribute to Ellington’

De vaste bezoekers van Theater Dialoog Ermelo zullen ze in de programmering gemist hebben.
Het leek er op dat een uitvoering van de All Times Big Band dit seizoen zou ontbreken. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we toch nog een optreden van de All Times Big Band hebben kunnen bijboeken.

Op 18 mei zal de meest swingende big band van de Veluwe optreden met een ‘Tribute to Ellington’. Kaarten voor dit optreden kosten € 15,00 euro (inclusief pauzedrankje) en kunnen via de website besteld worden.
Meer weten?
Theaterdiner bij Peacocks is weer mogelijk


Het heeft even geduurd, maar na corona komen ook oude tradities weer tot leven. Zo was het bijvoorbeeld vorig seizoen niet mogelijk om een voorstelling bij Theater Dialoog Ermelo te combineren met een diner bij één van de plaatselijke restaurants. In het verleden kon dat bij Peacocks. In overleg is besloten die mogelijkheid opnieuw aan te bieden.

Bij restaurant Peacock’s Ermelo kunt u voorafgaand aan de voorstellingen bij Theater Dialoog Ermelo genieten van een maaltijd met 10% korting! Benut deze kans en maak uw avondje uit nog completer! 

Voorwaarden:
1. Reserveer bij restaurant Peacock’s (zie www.peacocksrestaurant.nl) en geef tevens aan dat u naar een theatervoorstelling gaat
2. Geef bij binnenkomst aan dat u die avond naar de theatervoorstelling gaat, de bediening houdt er dan rekening mee dat u op tijd in het theater bent
3. De 10% korting is enkel van toepassing op de genoemde voorstellingen en data, zoals die zijn opgenomen in onze website (www.theaterdialoogermelo). De korting geldt niet bij andere voorstellingen in het Huis van Ermelo.
4. De 10% korting is van toepassing op de maaltijd, niet op de drankjes.
5. De 10% korting is niet in combinatie met andere kortingsacties en tegoedbonnen.
6. De korting is enkel mogelijk op vertoon van uw toegangsbewijs voor de desbetreffende voorstelling voor die avond. Laat het bewijs dan ook zien bij het afrekenen.
7. De restaurantnota is NIET verwerkt in het theaterkaartje, u rekent het restaurant apart af.

Meer weten?
"Theater Dialoog bied altijd een gevarieerd programma, zo is er voor ieder wat wils!"

Bij Theater Dialoog kan je genieten van een leuke avond uit. Start je avond in de mooie foyer van het Huis van Ermelo.
We nemen je daarna mee voor een onvergetelijk tijd in ons theater tijdens één van onze vele optredens.

Tot gauw bij Theater Dialoog!