Laatste voorstellingen                             

Beste theaterliefhebber ,
                                                            
Zo langzamerhand nadert het theaterseizoen 2022/2023 zijn einde. Nog twee voorstellingen, die in deze nieuwsbrief dan ook alle aandacht krijgen. Tegelijkertijd zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2023/204 in volle gang. En wie weet kunt u ons daarbij helpen.

Woelig water
Zaterdag 15 april 2023

Aanvang: 15.00 uur.   Ticketprijs: € 10,00

Woelig Water is een jeugdvoorstelling door Tijl Dame. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De voorstelling gaat, natuurlijk, over water. De mens is tenslotte een waterdier.

Van vruchtwater tot drinkwater, van toiletbezoek tot plensbui: zijn hele leven is de mens omgeven door en afhankelijk van dit vloeibare goud. Maar wat weten we er eigenlijk van? En hoeveel schoon drinkwater verbruik jij eigenlijk per dag?

In deze spetterende, energieke theatervoorstelling vol interactie stort Tijl Damen een waterval van liedjes, sketches, muzikale acts en wetenswaardigheden uit over zijn publiek, waarbij "Water" in alle facetten verkend wordt, zoals: plastic soep, een druppende kraan, getijdenwerking of diepzeeduiken.

Maar bovenal onthult Tijl gaandeweg de voorstelling hoeveel drinkwater je elke dag verbruikt. Een afwisselende show vol humor met een serieuze boodschap.

Meer weten?
Oranjeconcert
Zaterdag 22 april
 
Aanvang 20.00 uur 
Ticketprijs € 10.00
Kinderen tot 12 jaar € 5,00
 
Op zaterdag 22 april verzorgt Christelijk Harmonieorkest Excelsior onder leiding van dirigent Arjan Rutten het traditionele Oranjeconcert in het Huis van Ermelo, theaterzaal De Dialoog.

Nieuw dit jaar is dat naast het harmonieorkest ook het jeugdorkest van de partij is.
Tijdens het concert worden afwisselende genres ten gehore gebracht, zoals popmuziek, klassieke muziek en musical.
Tickets
Gastvrouwen en gastheren gezocht
Stichting Culturele Dialoog Ermelo (Theater De Dialoog) is een stichting welke volledig draait op de inzet van vrijwilligers. De meest zichtbare vrijwilligers zijn de dames en heren die de bezoekers voorafgaand aan de voorstelling ontvangen. Zij doen ook de kaartverkoop aan de zaal en controleren de toegangskaarten.

Theater De Dialoog is op zoek naar vrijwilligers die een paar keer per seizoen als gastvrouw of gastheer zouden willen optreden. Uiteraard zijn de gastvrouw/-heer ook (gratis) welkom bij de voorstelling. De stoelen zijn al gereserveerd.

Wilt u meer weten of heeft u belangstelling, neem dan contact op met Henny Hop, de secretaris van het bestuur. Zij coördineert ook de inzet van de vrijwilligers. U kunt haar bereiken via secretaris@theaterdialoogermelo.nl.
"Theater Dialoog bied altijd een gevarieerd programma, zo is er voor ieder wat wils!"
Tot gauw in Theater Dialoog!