Informatie                            

Beste theaterliefhebber,

Hier is onze eerste spiksplinternieuwe nieuwsbrief, die u van ons ontvangt na de heropening van het theater in het Huis van Ermelo en de culturele start van het seizoen. We hopen dat dit een prettige manier is om informatie van ons te ontvangen over de komende voorstellingen die wij brengen in Theaterzaal De Dialoog. Wij hebben het adressenbestand zo zorgvuldig mogelijk omgezet. Ontvangt u toch deze nieuwsbrief ondanks dat u zich al had uitgeschreven? Onze excuses hiervoor. Helemaal onderin deze nieuwsbrief kunt u zich definitief uitschrijven.
Door de coronatijd, verbouwing van het Huis van Ermelo en de aanpassingen van onze site konden we niet eerder via dit medium de theaterliefhebbers informeren, maar we doen ons best om regelmatig een nieuwsbrief rond te mailen.
In nieuwsbrief nummer 2 die u binnenkort ontvangt, brengen we onze voorstellingen in januari en februari 2023 onder de aandacht. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar?  Vaker naar het theater!
Een nieuwe naam, een nieuwe huisvesting, een andere samenwerking. Snapt iedereen het nog?
De afgelopen twee jaar is er veel veranderd. Door de nieuwbouw is het pand ‘De Dialoog’ er niet meer. We zitten nu gezamenlijk met diverse partijen in het Huis van Ermelo.
 

Feestelijk uit in het nieuwe jaar? Theater Dialoog is er klaar voor!
Ons programma
Huis van Ermelo

Waarom de naam Huis van Ermelo?

Voor de verbouwing waren er twee gebouwen met elk een aparte ingang. Het nieuwe gebouw biedt nu onderdak aan 7 gebruikers. Er is één hoofdingang en via deze hoofdingang zijn alle gebruikers van het gebouw intern bereikbaar en met elkaar verbonden. Het nieuwe gebouw is een ontmoetingsplek voor alle inwoners van Ermelo, die om verschillende redenen voor een activiteit naar dit gebouw komen of gewoon een nieuw rijbewijs komen aanvragen.  Je gaat dan ook naar ‘Huis’ voor gezelligheid en bijeenkomsten. Binnen het Huis van Ermelo zijn al deze activiteiten ondergebracht en zijn alle bezoekers, die van de geboden diensten gebruik willen maken, welkom.
Een nieuwe huisvesting brengt ook gewenning met zich mee. Dat is voor alle bezoekers dan ook het geval. Waar is de receptie, waar haal ik de kaarten, wat is er te doen, en nog veel meer vragen.
Er is er voor gekozen om, in samenwerking met alle cultuurpartners, gezamenlijk te bouwen aan de opbouw van het theater en de bijbehorende foyer. Zo is er al de verlichting aangepast in de foyer, worden er op korte termijn planten geplaatst en wordt er gewerkt aan meer uitstraling van het theater naar buiten. Nog niet alles is zoals het zou moeten, maar er wordt aan gewerkt.

Meer weten?
Gezamenlijk aanbod

Sinds januari 2021 heeft de gemeente de exploitatie van het theatergedeelte van het Huis van Ermelo vastgelegd aan Interactie. Zij zijn dan ook onze partner bij de invulling van voorstellingen. Gezamenlijk met Interactie en het Filmhuis zorgen we voor een breed aanbod in de theaterzaal van Ermelo. Op onze website www.theaterdialoogermelo.nl ziet u onze voorspellingen.

Op de website www.cultuurinermelo.nl ontstaan ​​u alle culturele voorstellingen in het gebouw.
 
Mocht u vragen of suggesties hebben, dan horen we het graag. Dat kan via ons contactformulier op de website of via ons mailadres: info@theaterdialoogermelo.nl
Meer weten?
"Theater Dialoog bied altijd een gevarieerd programma, zo is er voor ieder wat wils!"

Bij Theater Dialoog in het Huis van Ermelo kun je genieten van een leuke avond uit. Start je avond bij de mooie bar waar een kopje koffie of thee ter beschikking staat. We nemen je daarna mee voor een onvergetelijke tijd in ons theater tijdens één van onze vele optredens. Na het optreden of voorstelling kan je in de foyer van het Huis van Ermelo nog nagenieten onder het genot van ......  
 


Een cadeautip voor de feestdagen: bestel kaarten voor een van onze voorstellingen.
Dat cadeau past prima onder de kerstboom!
Tot snel in Theater Dialoog!