Maart                       

Beste theaterliefhebber ;
                                                            

In ons theater in het Huis van Ermelo treden artiesten in alle soorten en maten op. Soms zijn ze landelijk bekend, soms is het plaatselijk talent. In deze nieuwsbrief o.a. aandacht voor twee voorstellingen van plaatsgenoten. 

Is het nostalgie als je graag luister naar muziek uit de jaren 50, 60, 70? Of is het gewoon nog steeds hele goede muziek? Wat het ook is, binnenkort zijn er in theater De Dialoog in het Huis van Ermelo twee voorstelling om te genieten van goede muziek uit de jaren 50, 60 en 70.
 

Feestelijk uit dit jaar? Theater Dialoog is er klaar voor!
Ons programma
Rockin’ Ermelo
Zaterdag 4 maart 2023

Rockin’ Ermelo is wat de naam al zegt:
Een muziekfeest voor oud en jong met de The Not Dead Jets, Head South en de Black Betty Drive-Inn Show. The Not Dead Jets is een no-nonsense coverband uit Ermelo en Harderwijk.  Vriendschap en liefde voor gitaarmuziek zijn de geheime ingrediënten van deze band. De band zit vol energie en zet een stevige set neer met nieuwere en oudere, maar vooral herkenbare rock songs. Van Black Sabbath tot Radiohead en van Gary Moore tot Green Day. Het concert wordt ondersteund door de lokale support act Head South en Drive-Inn Show Black Betty.

Head South is een coverband uit Ermelo. Ze spelen inmiddels al een aantal jaren met zijn vieren samen en zijn vooral gek op het maken van rockmuziek.

Ben Dekker is wereldberoemd in Ermelo met zijn drive-inn show vol bekende en minder bekende nummers.

Aanvang: 19.00 uur. Ticketprijs € 7,50 (aan de zaal € 10,00)

Extra informatie:

In restaurant Het Postkantoor is vanaf 17.00 uur een Rockin’ Ermelo menu verkrijgbaar. Na afloop van het concert is er een afterparty, ook in restaurant het Postkantoor.
(Dit maakt geen deel uit van het toegangsticket)
Meer info: https://restauranthetpostkantoor.nl

Meer weten en tickets?
 All Times Big Band - Swingin' with Neal Hefti, de Basie jaren
Zaterdag 25 maart 2023

Na 4 jaar zijn ze terug in de Dialoog, de swingende All Times Bigband!
Ze gaan zich verdiepen in de muziek van een van de beste arrangeurs/componisten uit de jaren '40 t/m '80: Neal Hefti.
De top tenorsaxofonist Sjoerd Dijkhuizen, o.a. lid van het onvolprezen Metropole Orkest en het Sjoerd Dijkhuizen Quartet, is onze gastsolist die de show een extra boost geeft.
Kom genieten van de geweldige muziek van Neal Hefti, met een vleugje Ellington, zijn grote inspiratie, Sammy Nestico en Quincy Jones.

De All Times Bigband is een van de meest swingende Bigbands van de Veluwe en staat onder leiding van trompettist en dirigent Jan van der Scheer. Meer info: www.alltimesbigband.nl.

Aanvang: 20.15 uur, einde voorstelling: 21.30 uur (geen pauze)
Ticketprijs: € 13,50 (volwassenen), € 7,50 (jongeren t/m 18 jaar).
 

Meer weten en tickets?
Blue Grass Boogieman & Cor Sanne – Grand Old Country
Zaterdag 11 maart.     Aanvang: 20.15 uur. Ticketprijs: € 19,75.
 
Vijf gepassioneerde muzikanten/zangers om een old time microfoon voeren u terug naar de jaren 50 en 60 met de grote successen van Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, Ricky Nelson enz.
In deze muziekvoorstelling hoort u de mooiste countryklassiekers uit voornamelijk de 50's en 60’s, op geheel eigen wijze gebracht en met uitsluitend akoestische instrumenten gespeeld.

The Best of Classic Country Unplugged is een samenwerkingsverband tussen de Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne.
Cor Sanne is al sinds de jaren '60 van de vorige eeuw actief in de muziek. Eerst als muzikant, maar later voornamelijk als organisator van country evenementen. Zijn muzikantenbloed kroop echter voort en zo besloot hij een aantal jaar geleden weer het podium te beklimmen. om de door hem zo geliefde muziek zelf weer ten gehore te brengen. Hij zocht daarvoor zijn vrienden van de multi award-winning Blue Grass Boogiemen op, en de band Grand Ole Country was geboren.

Meer informatie op www.bluegrassboogiemen.nl
Meer weten en tickets?
Seventies Unplugged – Songs for the Road
Zaterdag 1 april     Aanvang: 20.15 uur. Ticketprijs: € 22,50   
De mooiste popsongs uit de seventies over weggaan en thuiskomen, over dromen, illusies en desillusies…. Hoeveel popartiesten hebben hier niet over gezongen? Het leven van het onderweg zijn is voor veel van hen altijd een belangrijke inspiratiebron geweest voor het maken prachtige, tijdloze popsongs.

The 70’s Unplugged heeft de pareltjes weten te vinden en de band vertolkt de liedjes op z’n eigen ambachtelijke en doorleefde manier. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Taylor tot John Denver, van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en vele anderen.
Een avond genieten voor de liefhebbers van pure popmuziek!

Meer informatie op www.the70sunplugged.com
 
Foto: Nicolette Verbeek
Meer weten en tickets?
Verwacht:

15 april                 :              Het Woelige Water (kindervoorstelling)
22 april                 :              Harmonieorkest Excelsior (Oranjeconcert)
29 april                 :              Hadassah Ster van Perzië (familievoorstelling)
"Theater Dialoog bied altijd een gevarieerd programma, zo is er voor ieder wat wils!"

Bij Theater Dialoog kan je genieten van een leuke avond uit. Start je avond bij de mooie bar waar een kopje koffie ter beschikking staat. We nemen je daarna mee voor een onvergetelijk tijd in ons theater tijdens één van onze vele optredens.

Tot gauw in Theater Dialoog!