December                              

Beste theaterliefhebber                                                             
Een cadeautip voor de feestdagen: bestel kaarten voor een van onze voorstellingen.

Dat cadeau past prima onder de kerstboom!


 

Feestelijk uit in het nieuwe jaar?
Theater Dialoog is er klaar voor!

 
Bestel tickets
Onze voorstellingen in Theaterzaal De Dialoog in het Huis van Ermelo in januari en februari 2023.
Rimpelingen
Vrijdag 13 Januari 2023

Rimpelingen met   Het geheim van een hofhouding
Toneel - aanvang 12.00 uur en 16.00 uur,Er zijn extra kaarten beschikbaar gekomen voor deze bijzondere voorstelling, voor een geblinddoekt publiek, door zes blinde en slechtziende spelers. Zintuigen (geluid, geur en tast) nemen in deze bijzondere voorstelling een belangrijke plaats in. Als na afloop de blinddoeken af gaan, wordt er ook nog een 'vorstelijke' amuse geserveerd.

                                             Een heel bijzondere ervaring!

Meer weten?
Nabil 
Vrijdag 20 januari 2023
Absurd
 
Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Hij was zeer recent te zien in de bioscoopfilm ‘Marokkaanse Bruiloft’ en vanaf 2023 ook te zien bij ‘Wie is de mol’.
 
Meer weten?
SCRUM
Zaterdag 4 Februari 2023
Back to basic

Ze zijn er weer! Zes muzikanten met hun akoestische instrumenten, met een voorliefde voor de pure en eerlijke folkmuziek, die in Ierland en Schotland in ieders bloed zit. De muziek vertelt de verhalen. Over historische gebeurtenissen, verre plaatsen en bijzondere mensen. Maar soms ook gewoon over drank!

Meer weten?
Marjolijn van Kooten
Zaterdag 25 Februari 2023  
Hoe vind je het zelf gaan?

Wegens aanhoudend psychisch herstel komt Marjolijn eindelijk toe aan problemen die níet in de DSM-5 staan. Bijvoorbeeld: hoe verbind je je écht met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks je chagrijn, overgewicht, besluiteloosheid, geklaag en verwrongen zelfbeeld? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? Hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? Eén ding móet: Humor. Liefst een beetje zwarte. Samen met mooie liedjes.

Meer weten?
Verwacht

Op onze website www.theaterdialoogermelo.nl ziet u de overige voorstellingen die geboekt staan voor dit seizoen. Binnenkort hopen we u meer te kunnen vertellen over de voorstellingen waarover we nog in gesprek zijn: Daily Folk, All Times Bigband en de rockgroep Not Dead Jets.

Mocht u vragen of suggesties hebben, dan horen we het graag.

Dat kan via ons contactformulier op de website of via ons mailadres: info@theaterdialoogermelo.nl
Theater Dialoog Ermelo wenst u fijne feestdagen en een geweldig cultureel 2023!

Bij Theater Dialoog kan je genieten van een leuke avond uit. Start je avond bij de mooie bar met een kopje koffie. We nemen je daarna mee voor een onvergetelijk tijd in ons theater tijdens één van onze vele optredens.

Tot gauw in Theater Dialoog!